Voor studenten

Wij zijn op zoek naar de talenten van de toekomst! Wil jij graag aan de slag als BBL’er, stage lopen of afstuderen bij Winkels Techniek? Dat kan! Binnen Winkels Techniek bieden we BBL-leerplekken en stageplekken voor verschillende opleidingen. Daarnaast liggen diverse opdrachten waar je mee aan de slag kan gaan. Heb je zelf goede ideeën? Dan staan we er natuurlijk voor open om hierover met je te sparren.

Winkels Techniek is een erkend leerbedrijf

Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste normen voor opleiding en training. Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons de beste begeleiding en ondersteuning krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien als professional in de installatietechniek.

Jouw toekomst begint bij Winkels Techniek

Volg jij of ga je een mbo opleiding volgen en ben je op zoek naar een leerwerkplek?

Hierbij kun je denken aan een opleiding bijvoorbeeld in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek, ICT. Hoewel we gespecialiseerd zijn in installatietechniek, staan we open ook open voor studenten met andere studie-interesses. Of je nu geïnteresseerd bent in technische vakken of een andere richting op wilt, we bieden mogelijkheden voor diverse opleidingen.

Ons BBL-programma biedt jou de kans om direct praktijkervaring op te doen. Je wordt betrokken bij echte projecten en werkt samen met onze ervaren professionals in het veld. Dit is de ideale manier om te leren en de vaardigheden onder de knie te krijgen.

Op zoek naar een stageplek die bij jou past?

Binnen Winkels Techniek hebben we mogelijkheden voor mbo, hbo en wo stagiaires in allerlei richtingen. Hierbij kun je denken aan de installatietechniek, maar ook HR, bedrijfskunde, ICT, veiligheidskunde en nog veel meer! Neem gerust contact met ons op wanneer je naar een stage opzoek bent.

Het moment van afstuderen

Ga je afstuderen? Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. Naast de opdrachten die wij hebben liggen is het ook goed mogelijk dat je je eigen opdracht aandraagt! Dus heb je interesse? Neem gerust contact met ons op.

Een baantje naast je studie

Naast je opleiding of studie alvast extra bijverdienen en tegelijkertijd kennis maken met de wereld van installatietechniek? Wij bieden bijbanen aan die perfect passen in jouw drukke schema. We begrijpen dat jouw studie op de eerste plaats komt, daarom bieden we flexibele werkuren die passen bij jouw rooster. Hierbij kun je alvast beginnen te bouwen aan jouw toekomst in de techniek.

Ligt jou toekomst bij Winkels Techniek?

Binnen Winkels Techniek vinden de persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Wil jij jezelf ontwikkelen door je te specialiseren of je kennis te verbreden? We bieden hiervoor allerlei mogelijkheden die passen bij jouw ambitie en achtergrond. Daarnaast vinden we het belangrijk om jong talent aan onze organisatie te binden. Ben je (bijna) klaar met afstuderen en zoek je een eerste stap in je carrière? Kom bij ons langs om te kijken of jouw toekomst misschien wel binnen ons mooie bedrijf ligt.

Mieke Driessen - HR Adviseur Winkels Techniek

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stel je vraag aan Mieke!

Mail Bel WhatsApp Open Sollicitatie