Meet & regeltechniek - Het gedrag van systemen sturen en beïnvloeden

Meet & regeltechniek

Het gedrag van systemen sturen en beïnvloeden

Naar vacatures

Overal ter wereld zijn er systemen en apparaten die aangestuurd of geregeld moeten worden. Ons nieuwste team, team Meet & regeltechniek, zorgt voor het ontwerp, onderhoud en de aanleg van dit soort apparatuur.

Heb jij een achtergrond in de elektrotechniek, uitstekend technisch inzicht en houd je er wel van als je moet puzzelen om een technische uitdaging aan te gaan? Dan past dit team bij jou! Het team Meet en Regeltechniek van Winkels werkt vanuit de vestiging in Enschede. We werken in verschillende sectoren, waaronder de industriële automatisering, de gezondheidszorg en energievoorziening. Dit biedt veelzijdigheid en de mogelijkheid om te werken in verschillende branches.

De wereld verbinden en verbeteren - Winkels Elektrotechniek

Groei en ontwikkeling

Door de voortdurende stroom van technologische vooruitgang, groeit en ontwikkelt het vakgebied meet- en regeltechniek voortdurend. Dit stelt ook onze professionals in staat om voortdurend te blijven leren en te groeien, en zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden. Het team binnen Winkels zit nog in een groeifase en biedt hiervoor dan ook mooie kansen. 

Een duurzame bijdrage leveren

Ons verhaal gaat verder dan technische prestaties; het gaat ook over een groenere toekomst. Meet- en regeltechniek speelt een cruciale rol in het verbeteren van de efficiëntie en duurzaamheid van systemen en processen, en draagt daarmee bij aan een wereld die zich inzet voor milieuvriendelijkheid. Deze gedachte sluit aan bij de missie en visie van ons bedrijf, waarin wij streven naar een betere wereld voor deze en de volgende generatie. 

Marlien Nieuwenhuizen - HR Adviseur Winkels Techniek

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stel je vraag aan Marlien!

Mail Bel WhatsApp Open Sollicitatie