Groepsfoto Winkels bedrijfsfeest

Waar werkplezier en vakmanschap samenkomen

Bij Winkels Techniek streven wij ernaar om een stimulerende en leuke werkomgeving te creëren, waarin collega’s kunnen groeien en hun passie voor complexe installatietechniek kunnen uitoefenen. Je werkt in een team van enthousiaste en ervaren vakmensen, waarbij plezier en samenwerking centraal staan.

10 winkels fctwente 3184

Bij ons krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten, waarbij je jouw creativiteit en technische vaardigheden kunt inzetten om tot innovatieve oplossingen te komen.

Wij investeren in en hebben aandacht voor jouw persoonlijke groei en bieden uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om jouw vakmanschap te verfijnen.

Wij zijn trots op onze reputatie als duurzame en innovatieve organisatie en bieden een stimulerende werkomgeving waarin je wordt gewaardeerd voor je vakmanschap en bijdrage aan ons succes.

Winkels, waar techniek als thuiskomen voelt.

Eddy Winkels

Samen plezier hebben in het werk betekent dat we niet alleen onze doelen nastreven, maar ook genieten van het proces.

Onze kernwaarden

Onderstaande kernwaarden zijn de vertaling van onze fundamentele overtuiging in wie we zijn als organisatie en waar we voor staan. Deze kernwaarden verbinden ons als mensen en als team aan elkaar, gewoon omdat we op dezelfde manier samen willen werken. Onze kernwaarden zijn een vertaling van onze cultuur, hoe we ons als team gedragen en hoe we met elkaar omgaan.

Kernwaarden Winkels Techniek

Samen Plezier in het Werk

Wij geloven in de kracht van samen. Samen met collega’s bereik je meer. Wij willen anderen inspireren door het plezier waarmee we ons werk doen. Daarvoor creëren wij de beste werkomgeving.

Vakmanschap

De kwaliteit van ons werk staat voor ons voorop. Wij werken daarom met vakmensen. En dat zie je terug in ons werk: vakkundig, met oog voor verbetering en vol trots.

Minder Verspilling

Wij werken op een slimme, duurzame manier. We gaan zuinig om met grondstoffen en hergebruiken materiaal. We kopen slim in en gaan respectvol om met de tijd van een ander.

Eigenaarschap

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid; daarvoor staat deze kernwaarde bij ons. Vrijheid in het werk, om te leren, proberen en innoveren. Om zelf te onderzoeken wat het best werkt. Het vertrouwen dat onze mensen weten wat het best is. Omdat zij expert zijn in hun vakgebied. En de verantwoordelijkheid die iedere collega neemt om bij te dragen aan het eigen succes én dat van collega’s en klanten. Hiermee creëren wij eigenaarschap, leidend tot zelfstartend vermogen en een actiegerichte houding.