Werken in andere culturen - Internationale installatietechniek

Internationale installatietechniek

Werken in andere culturen

Zon, zee en andere culturen. Klinkt als vakantie, maar voor ons kan het ook onze werkomgeving zijn. Ons team International & Specials werkt namelijk vooral in het Caribisch gebied. 

Tijdelijk of voor langere tijd werken in het buitenland

Zie je werken in het buitenland als een mooie uitdaging voor langere tijd, dan past ons team I&S goed bij je. Onze collega's uit dit team werken aan diverse projecten, zoals ziekenhuizen, hotels en luchthavens. Alles wordt uitgedacht op ons kantoor in Vorden en vervolgens op één van de eilanden daadwerkelijk uitgevoerd. 

Zie je het werken in een andere cultuur niet als iets voor langere tijd, maar ben je (leidinggevend) monteur en zou je dit wel voor een paar weken mee willen maken? We vragen regelmatig aan al onze collega's bij Winkels of er collega's zijn die voor ongeveer 8 weken mee willen werken aan een project op een van de eilanden. Een heel bijzondere ervaring die je nergens anders meemaakt! 

Lef, zelfstandig en creatief

Ben jij een zelfstandig werkend monteur en ga jij een uitdaging zeker niet uit de weg? Dan past werken in het buitenland bij jou. Jij bent hét aanspreekpunt voor de lokale collega's op de eilanden. Soms moet je samen met hen ter plekke een creatieve oplossing bedenken, omdat op de eilanden zelf weinig materiaal voorradig is. De materialen en gereedschappen die je hebt, worden weken daarvoor vanuit Nederland met vrachtschepen naar het betreffende eiland verzonden.

Noortje Bellucci - HR Manager Winkels Techniek

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stel je vraag aan Noortje!

Mail Bel WhatsApp Open Sollicitatie