De wereld ontwerpen en in beweging houden - Winkels Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde

Welk werk kies jij?

Heb jij al een achtergrond in de installatietechniek (W) of ga je nog beginnen aan de opleiding, dan heb je bij Winkels meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je werken aan nieuwbouwprojecten of juist bestaande panden ombouwen naar een nieuwe bestemming. Je kunt werken bij bedrijven, particulieren of zorginstellingen.

Werken aan projecten

Werk je graag aan projecten, dan is ons team Grote Projecten wellicht iets voor jou. Dit team draait niet alleen projecten in de appartementenbouw, maar werkt ook aan bedrijfsgebouwen, zorgcomplexen en zelfs een voetbalstadion. Voorbeelden van projecten zijn de groenste fabriek van Nederland, de nieuwbouw van Demcon en het stadion van FC Twente.

Afhankelijk van hoe groot de opdracht is werk je met een team van drie tot 15 collega’s aan een opdracht. We zoeken altijd naar opdrachten in de omgeving, zodat we reistijden kunnen beperken en jij je vooral kunt richten op wat je graag doet: werken in de werktuigbouwkunde.

Werken in de service

Passen algemene servicewerkzaamheden beter bij jou, dan heeft ons team Managed Services altijd wel een uitdaging voor je liggen. Dit team werkt voor bedrijven, woningcorporaties en zorginstellingen in de omgeving van Enschede en Raalte. Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden en bestelt bijvoorbeeld zelf je materiaal. Zo kun je veelal ook vanuit huis vertrekken en hoef je je niet iedere ochtend eerst bij de vestiging te melden. Opdrachten kun je inzien via je je eigen tablet, waarop je ook je uren kunt invoeren of de laatste bedrijfsberichten kunt lezen.

Internationaal werken

Werken in het Caribisch gebied? Ook daar hebben we mogelijkheden voor! Lees er meer over op onze pagina over werken in andere culturen.

Noortje Bellucci - HR Manager Winkels Techniek

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stel je vraag aan Noortje!

Mail Bel WhatsApp Open Sollicitatie