(Brand)beveiligingstechniek

(Brand)beveiligingstechniek

Waardevolle bezittingen en levens beschermen

Van een voetbalstadion tot bedrijven en overheidsgebouwen: Winkels voorziet ze allemaal van de nodige hightech (brand)beveiligingsinstallaties. Installaties die waardevolle bezittingen én levens beschermen! 

Ons team van beveiligingsspecialisten werkt vanuit onze vestiging in Enschede en behoort tot een van de selecte partijen in Nederland dat klanten kan ontzorgen volgens de BIO-maatregelen. Het team heeft kennis van verschillende technieken, zoals camerabewaking, toegangscontrole en CCTV. Binnen het team zijn ook collega's die zich juist richten op de brandbeveiligingstechiek. 

Winkels aan het werk bij de Grolsch Veste FC Twente

Doordat al deze kennis in huis is, voorzien we onze klanten van een compleet safety- en security-managementplan en zorgen bovendien voor de gehele uitvoering van dit plan. We hebben dan ook diverse functies binnen de beveiligingstechniek, van monteur tot engineer of projectleider.

Specialist of starter

Heb jij al ervaring in de beveiligingstechniek? Dan hebben we bij Winkels zeker mogelijkheden voor jou. Maar ook als jij een ervaren elektromonteur of juist nog een starter op de arbeidsmarkt bent en graag specialist wilt worden in dit vakgebied, horen we graag van je!  

Marlien Nieuwenhuizen - HR Adviseur Winkels Techniek

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stel je vraag aan Marlien!

Mail Bel WhatsApp Open Sollicitatie