De wereld verbinden en verbeteren - Winkels Elektrotechniek

Elektrotechniek

De wereld verbinden en verbeteren

Werken in de elektrotechniek bij Winkels betekent zorgen voor verbinding en verbetering. Zo verbinden wij mensen met elkaar, bijvoorbeeld via onze zorgoproepsystemen. We verbinden diverse installaties, verbinden deze met steeds moderner wordende ict-toepassingen en werken steeds meer in de cloud. We zorgen voor verbeterde omstandigheden in woningen, bedrijven en de medische wereld. Bijvoorbeeld via domotica of systemen die ervoor zorgen dat innovatieve en levensreddende medische apparatuur werkt. We installeren beveiligings- en brandbeveiligingssystemen die zorgen voor meer veiligheid bij bedrijven, maar ook bij voetbalstadions. Daarbij kijken we naar de toekomst en zoeken naar manieren hoe we installaties duurzamer en energiezuiniger kunnen maken.

Welk werk kies jij?

Heb jij al een achtergrond in de elektrotechniek of ga je nog beginnen aan de opleiding, dan heb je bij Winkels meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je werken aan nieuwbouwprojecten of juist bestaande panden ombouwen naar een nieuwe bestemming. Je kunt werken bij bedrijven, particulieren of in ziekenhuizen. 

Werken aan projecten

Werk je graag aan projecten, dan is ons team Grote Projecten wellicht iets voor jou. Dit team draait niet alleen projecten in de appartementenbouw, maar werkt ook aan bedrijfsgebouwen, zorgcomplexen en zelfs een voetbalstadion. Voorbeelden van projecten zijn de groenste fabriek van Nederland, de nieuwbouw van Demcon en het stadion van FC Twente.

Afhankelijk van hoe groot de opdracht is werk je met een team van drie tot 15 collega’s aan een opdracht. We zoeken altijd naar opdrachten in de omgeving, zodat we reistijden kunnen beperken en jij je vooral kunt richten op wat je graag doet: werken in de elektrotechniek.

Werken in de service

Passen algemene servicewerkzaamheden beter bij jou, dan heeft ons team Managed Services altijd wel een uitdaging voor je liggen. Dit team werkt voor bedrijven, woningcorporaties en zorginstellingen in de omgeving van Enschede en Raalte. Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden en bestelt bijvoorbeeld zelf je materiaal. Zo kun je veelal ook vanuit huis vertrekken en hoef je je niet iedere ochtend eerst bij de vestiging te melden. Opdrachten kun je inzien via je je eigen tablet, waarop je ook je uren kunt invoeren of de laatste bedrijfsberichten kunt lezen.

Werken op een vaste plek

Werk jij graag als servicemonteur maar liever iedere dag op dezelfde plek? Dan is een baan bij team Medisch wellicht iets dat uitstekend bij jou past.

Werken binnen een specialisatie

Specialiseer je je liever in de beveiligings- of brandbeveiligingstechniek? Dan is dit ook een optie.

Internationaal werken

Werken in het Caribisch gebied? Ook daar hebben we mogelijkheden voor! Lees er meer over op onze pagina over werken in andere culturen.

Mieke Driessen - HR Adviseur Winkels Techniek

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stel je vraag aan Mieke!

Mail Bel WhatsApp Open Sollicitatie