10 winkels fctwente 3235

Ik ben Björn

Elektromonteur


10 winkels contr room 2875

Begin als BBL'er

Björn begon zijn loopbaan als BBL'er, waarbij hij de Beroeps Begeleidende Leerweg volgde. Deze leerweg bood hem de kans om werkervaring op te doen en tegelijkertijd zijn technische vaardigheden te ontwikkelen. 

Björn

Je kunt Björn zien als een hardwerkende allemansvriend: eigenlijk wil iedereen wel met hem samenwerken.

Leerervaring met Ervaren Monteurs

Vanaf dag één leerde Björn de kneepjes van het vak van ervaren monteurs, waaronder zijn vaste maatje Freddy Gervink. Zijn leergierigheid en talent voor het oplossen van technische vraagstukken vielen al snel op.

Groei en Certificeringen

Na het succesvol afronden van zijn BBL-traject stopte Björn niet met groeien. Hij behaalde extra opleidingen en certificeringen, waardoor hij steeds meer verantwoordelijkheid op zich kon nemen en een gewaardeerde monteur in het team werd.

Gewaardeerde Teamspeler

Björns positiviteit en communicatieve vaardigheden maken hem een waardevolle aanwinst voor het team. Hij staat bekend als een hardwerkende allemansvriend, waar iedereen graag mee samenwerkt.

Naar een Leidinggevende Positie

Op dit moment zet Björn zijn volgende stap in zijn loopbaan, namelijk de ontwikkeling naar leidinggevende monteur. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het coördineren van projecten, het aansturen van een team en het waarborgen van kwaliteit en veiligheid.

Inspiratie voor Groei

De reis van Björn van BBL'er naar leidinggevend monteur is een inspirerend voorbeeld van hoe hard werken, vastberadenheid en passie voor je vak je kunnen brengen waar je wilt zijn. Zijn verhaal blijft ons inspireren, en we kijken enthousiast uit naar zijn toekomstige successen en zijn bijdrage aan de groei van ons mooie bedrijf.

Marlien Nieuwenhuizen - HR Adviseur Winkels Techniek

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stel je vraag aan Marlien!

Mail Bel WhatsApp Open Sollicitatie